Lamborghini Urus 4.0 V8

Laat u verleiden door de stijl en de prestaties van deze Lamborghini Urus. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. Gladde weg, natte weg, steile weg of ruige weg? De vierwielaandrijving trekt zich er niks van aan en u vervolgt probleemloos uw route met deze 4WD! Dak dicht? Dan toch volop daglicht door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Het lederen interieur ademt luxe en de elektrisch bedienbare achterklep biedt volop gemak. Deze Lamborghini Urus heeft niet alleen verwarmbare voorstoelen, maar ze zijn ook nog eens voorzien van massagefunctie. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. In de winter wil iedereen mee. Zou dat komen door de verwarmde achterbank? Ook 22 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en elektrisch verstelbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

De geluidskwaliteit aan boord is ‘next level’ dankzij het high performance audiosysteem. De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start!

De automatische veiligheidssystemen in deze Lamborghini fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. In het donker ziet de nachtzichtassistent objecten en gevaarlijke situaties voordat u ze met uw eigen ogen ziet. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

Merk
Lamborghini meer
Model
Urus
Uitvoering
4.0 V8 / Panoramadak / B&O / Full Option / BTW / Capristo uitlaatsysteem / Garantie 07- 2023 / Alleen op afspraak
Kenteken
L-619-FZ
Carrosserie
SUV
64.000km
Apk
Ja, tot 26-07-2022
Datum eerste toelating
26-07-2018
Kleur
Grijs
Bekleding
Half leder / alcantara Bruin
5
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Ben je geïnteresseerd in deze Supercar of wil je meer informatie? Kom in contact via telefoonnummer  +31 20 2101242 of ga naar Contact